Home
Menu
Zoek
Nieuws
Op vrijdag 12 april vond de (inmiddels jaarlijkse) pubquiz plaats, georganiseerd door Rhetorica. Maar liefst 21 teams streden om de overwinning, die uiteindelijk naar team Snabi onder leiding van meneer Mol ging. Het was weer een geslaagde avond!
Dinsdag 16 april is er voor het eerst in de geschiedenis een jongensteam van onze school tot de landelijke finales zaalvoetballen doorgedrongen, een topprestatie! amen met de de floorballmeiden uit klas 1/2 en klas 3/4 gaan we vrijdag 7 juni naar Papendal, Arnhem, waar we zullen strijden voor een podiumplek bij de besten van Nederland.
Zondag 14 april is een aantal leerlingen en docenten van Gymnasium 1 uit Severomorsk weer aangekomen in Nederland. De leerlingen doen mee aan een uitwisselingsproject dat ieder jaar door onze school en de school uit Rusland samen wordt georganiseerd. De leerlingen verblijven een week in gastgezinnen van leerlingen uit klas 4, 5 en 6.
In de laatste week van maart voerde Willem Lodewijk Theater de voorstelling Genesis uit. De bewerking van regisseur Hiepie Hoogeveen was er een met een mooie samensmelting van spel, muziek en dans. In totaal hebben bijna 100 leerlingen hun talenten kunnen laten zien, zowel op het toneel als achter de schermen.
Afgelopen zaterdag 6 april heeft Eline van der Horst (klas 5) meegedaan aan de finale van de Klassieke Olympiaden. Ze leverde daar een bijzondere prestatie: voor zowel Grieks als Latijn behaalde ze een eervolle derde prijs. Gefeliciteerd!
Pagina 1 van 80Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste