Home
Menu
Zoek
Nieuws
Van 4 tot 10 april was de GROTOR-groep 2017-2018 weer herenigd, ditmaal om school, gezinsleven en cultuur in Spanje te beleven. Het was een erg mooie week!
Op woensdag 16 mei voeren studenten van de Rijksuniversiteit Groningen een toneelvoorstelling van Antigone van Sofokles uit, in de aula op onze school. De voorstelling is in het Nederlands. Alle leerlingen van klas 5 en de leerlingen uit klas 4 die Grieks hebben, zullen deze voorstelling bijwonen.
Vrijdag 6 april heeft Dhr. René Paas, commissaris van de Koning in de provincie Groningen, een bezoek gebracht aan klas 1B. Hij heeft de leerlingen verteld over zijn werk als commissaris. Zeer interessant!
Joëlle Busscher (klas 5) heeft via een sollicitatieprocedure een studiereis naar Duitsland gewonnen, het Deutschland Plus Programm. Tijdens een verblijf van 3 weken (van 2 t/m 22 juli) in Bonn, Leipzig en Erlang is Joëlle gast van de Duitse regering. Van harte gefeliciteerd!
Op woensdag 4 april zijn de 16 leerlingen uit klas 4 die deelnemen aan de GroTor-uitwisseling (Groningen - Torrelodones) aangekomen in Torrelodones en warm ontvangen door de Spaanse amigos en amigas.
Pagina 1 van 68Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste