Home
Menu
Zoek
Vacature: onderwijsassistent
Voor het schooljaar 2018-2019 zoeken wij een

Onderwijsassistent
0,8 - 1,0 fte

Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor een jaar die bij gunstige beoordeling vast kan worden. Het is ook mogelijk te solliciteren naar een deel van de uren.
Voor een beschrijving van de functie en de functie-eisen en voor algemene informatie over de school verwijzen we naar onze website. Geïnteresseerden wordt verzocht uiterlijk 28 oktober 2018 een schriftelijke reactie te richten aan de conrector, dhr R. Nagtegaal; nag@wlg.nl. Hem kunt u ook bellen voor inlichtingen: 050 – 5262094 (schoolnummer). Adres: Verzetsstrijderslaan 220, 9727 CK in Groningen.

Schoolprofiel
Het Willem Lodewijk Gymnasium in Groningen is een klein, christelijk categoraal gymnasium met ongeveer 740 leerlingen. Wij staan voor een uitdagende leer- en werkomgeving met ruimte voor talent voor zowel leerlingen als medewerkers. Samen zorgen we voor goede resultaten, een vernieuwende aanpak van het onderwijs, een breed scala aan buiten-les-activiteiten en een uitstekende sfeer. Spreekt de bovenstaande omschrijving je aan? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Profiel
Klik hier voor de toelichting bij de functie van onderwijsassistent.