Terug

Reünie 115-jarig bestaan van de school

Update 10 februari 11.15

Ook de inschrijving voor de reünie op 20 april (de examenjaren vanaf 2016) is GESLOTEN. 

We vinden het heel jammer dat we oud-leerlingen moeten teleurstellen, maar we kunnen niet anders dan een limiet stellen aan het aantal aanwezigen. We hopen op uw begrip.


Update 23 januari 20:51:

INSCHRIJVING REÜNIE 9 MAART (eindexamenjaren tot en met 2015) GESLOTEN

We zijn overweldigd door het grote aantal aanmeldingen voor de reünie. Zelfs na splitsing van het evenement in twee groepen van 400 deelnemers hebben we helaas de maximale capaciteit bereikt. De inschrijving voor de reünie op 9 maart (examenjaren tot en met 2015) is daarom helaas gesloten. We vinden het heel jammer dat we oud-leerlingen moeten teleurstellen, maar we kunnen niet anders dan een limiet stellen aan het aantal aanwezigen. We hopen op uw begrip.


LET OP: TWEEDE DATUM REÜNIE

We zijn overweldigd door het grote aantal aanmeldingen voor de reünie van 9 maart. Het aantal aanmeldingen is nu zo groot, dat het niet goed meer mogelijk is om iedereen in één keer te ontvangen in de school. De teller staat bijna op 700 aanmeldingen. Enerzijds een groot compliment, anderzijds levert het grote praktische problemen op. Het wordt onmogelijk om de reünie te organiseren zoals we dat oorspronkelijk voor ogen hadden.

Om te voorkomen dat de reünie zo druk wordt dat hij uitloopt op een teleurstelling, hebben we besloten om het evenement in tweeën te knippen en een tweede datum te prikken. We nodigen alle oud-leerlingen uit de examenjaren 1909-2015 uit op de oorspronkelijke datum van 9 maart. Voor alle oud-leerlingen uit de examenjaren 2016-2023 (de andere helft van de aanmeldingen) organiseren we een tweede reünie op zaterdag 20 april. Op beide dagen kunnen we maximaal 400 deelnemers ontvangen. Sowieso sluit de inschrijving twee weken van tevoren: dat is dus zaterdag 24 februari voor de eerste reünie en zaterdag 6 april voor de tweede.

We hopen dat de nieuwe datum geen problemen oplevert; het lijkt ons de enige manier om voor iedereen een leuke reünie te organiseren. Voor vragen kunt u ons bereiken via reunie@wlg.nl.

------

Het programma begint op beide dagen om 14.00 (inloop vanaf 13.30) en eindigt om 17.30. De locatie is uiteraard het Willem Lodewijk Gymnasium.

Er volgt nog meer informatie over het programma, maar een aantal onderdelen staan al vast.
Zo is er een plenair gedeelte, een muzikale bijdrage, de mogelijkheid om een les te volgen van een oud-docent en uiteraard kunt u tijdens de borrel bijpraten en herinneringen ophalen met oud-klasgenoten en oud-docenten.