Home
Menu
Zoek
Nieuws
Van 27 tot 30 oktober 2017 werd in Bergamo (in het noorden van Italië) de eerste StarClass wedstrijd van het nieuwe schaatsseizoen gehouden. Suze Kingma uit klas 2E was een van de 150 deelnemers en veroverende twee zilveren en een gouden medaille. Van harte gefeliciteerd!
Op woensdag 1 november heeft luitenant-kolonel Jon van Dam een gastles verzorgd in enkele vierde klassen, waarin hij sprak over de militaire rol van Nederland tijdens de Koude Oorlog. Een interessante les en een waardevolle aanvulling op de lessenserie over de Koude Oorlog!
Begin oktober bracht een groep leerlingen uit klas 6 onder begeleiding vanuit school een aantal dagen in Londen door. Onderdeel van het programma waren o.a. een Shakespeare-wandeling langs de Thames en een bezoek aan het Imperial War Museum. We kijken terug op een leerzame en gezellige studiereis!
Bonjour! Je m'appelle Maïlis, j'ai 27 ans. Je suis française, je viens de Toulouse, dans le Sud-Ouest de la France. J'habite aux Pays-Bas depuis un an. Cette année, je suis assistante de français au Willem Lodewijk Gymnasium ; je suis très contente d’être dans l’établissement et j’ai hâte de travailler avec vous!
Lijkt het jou leuk om inspraak te hebben op school? De leerlingenraad zoekt brugklassers die willen meedenken over zaken binnen de school. Klik op Lees meer voor meer informatie.
Pagina 1 van 60Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste