Home
Menu
Zoek
Sportcommissie
De sportcommissie van het Willem Lodewijk Gymnasium bestaat uit vierde- en vijfdeklassers. Ze worden ieder schooljaar begeleid door een gymdocent. De commissie organiseert onder andere verschillende soorten pauzesport, een volleybalwedstrijd tegen het Augustinus College en helpt bij het organiseren van de sportdagen. Dit schooljaar organiseert de sportcommissie ook bijzondere sportlessen: docenten geven in een pauze een les in een bijzondere sport die zij zelf beoefenen. Een voorbeeld hiervan is de les karate die wordt gegeven door dhr. Hoeksma (docent scheikunde).

Dit schooljaar bestaat de sportcommissie uit (v.l.n.r.) Maaike Creusen, Felix Mebius, Laura van Dijken, Nikki Janssen, Charlotte Koerts, Olav Zwerver en Myrna van Veen. De commissie wordt begeleid door dhr. Ton Wijnbergen.


Vragen?

Heb je een vraag voor de sportcommissie? Wij zijn altijd bereikbaar via:
E-mail
sportcommissiewlg@gmail.com
Instagram
@sportcommissiewlg
En je kunt ons natuurlijk altijd even aanspreken in de gang.

Lid worden?

Denk je nu 'de sportcommissie, dat wil ik ook!'? Dan kan je je aan het eind van het schooljaar aanmelden als je volgend jaar in de vierde of vijfde klas zit. Dit doe je door ons een e-mailtje te sturen op bovenstaand adres. Met hulp van onze begeleider zullen wij dan de meest geschikte leerlingen selecteren om volgend jaar in de sportcommissie plaats te nemen. Misschien ben jij dat wel!