Terug

Nog meer pws-prijzennieuws

Hanneke Perton en Evie Zwijghuizen zijn eerste geworden bij de Jan Penprijs, voor het profiel E&M. Een prachtige prestatie, gefeliciteerd! In hun pws onderzochten Hanneke en Evie de effectiviteit van verschillende geheugentechnieken bij het vak Latijn.
Bekijk hier het filmpje van de online prijsuitreiking.

Jildou Niezink, Leanne Bruin en Marit Boer hebben de Marie Lokeprijs gewonnen! Gefeliciteerd meiden!

De Marie Lokeprijs wordt elk jaar uitgereikt door de RUG aan het beste pws in de Alfawetenschappen. Jildou, Leanne en Marit lieten met hun pws over de overtuigingskracht van taal in reclames vier andere profielwerkstukken achter zich. Ze werden geprezen om hun gedegen onderzoek en sterke hoofdvraag.

Guido Boven en Atze Sijtsma zijn genomineerd voor de KNAW Onderwijsprijs 2020, een jaarlijkse prijs voor de beste twaalf vwo-profielwerkstukken van Nederland. In hun onderzoek hebben Atze en Guido proberen te betogen dat de sociale media de aanleiding zijn van het opkomen van nieuwe ideologieën, waar we op dit moment in onze samenleving mee te maken hebben. Hoewel de heren helaas geen prijs in de wacht hebben gesleept met hun profielwerkstuk, behoort hun inzending toch tot de top 10 binnen het profiel Cultuur en Maatschappij. Een fantastische prestatie, waar de heren erg trots op mogen zijn!
Geplaatst: 26-06-2020