Terug

WLG Kopje thee, Open Dagen en WLG-doe-mee-middagen

We organiseren verschillende voorlichtingsactiviteiten:

WLG - Kopje thee (voor leerlingen en ouders)

In de afgelopen periode heb je op allerlei manieren kennis kunnen maken met het Willem Lodewijk Gymnasium; in de Euroborg, tijdens doe-mee-middagen & open dagen of door gesprekken met leerlingen/medewerkers van de school.

Misschien twijfel je nog over je definitieve keuze, wil je nog graag een keer de school van binnen zien of een vraag aan een van ons stellen.

Op vrijdag 24 februari en vrijdag 10 maart ben je samen met je ouders tussen 15.00 uur en 17.00 uur van harte welkom. Een kopje thee staat voor je klaar. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan kun je je hiervoor inschrijven via onderstaande links.

Opgave 24 februari

Opgave 10 maart

Open Dagen

Tijdens onze open dagen word je bij de voordeur welkom geheten door een paar leerlingen, vertelt iemand van de schoolleiding je iets over onze school, krijg je handige tips van onze brugklassers en laten leerlingen uit klas 4, 5 en 6 je de school zien. In de lokalen zijn er allerlei docenten die je iets vertellen over de vakken of ze laten je allerlei spannende proefjes zien. In de school zie je her en der de dingen die we naast de lessen doen en helpen leerlingen uit klas 1 en 2 je bij alle activiteiten in de lokalen. Verder ervaar je de sfeer van ons gebouw. 

WLG-doe-mee-middagen

Tijdens de WLG-doe-mee-middag kun je ervaren hoe het is om als leerling naar het Willem Lodewijk Gymnasium te gaan. We beginnen om 15.00 uur met het programma. Je ouder(s), verzorger(s) kunnen zich (als ze dat willen) na het welkomstwoord laten voorlichten door leerlingen uit klas 4, 5 of 6. De middag duurt tot 16.45 uur.