Terug

Schoolzaalvoetballen Olympic Moves!

Donderdag 13 april zijn de regiofinales gespeeld bij het schoolzaalvoetballen in Buitenpost. Klas 1/2 werd na een spannende poulefase eerste en plaatste zich daardoor voor de halve finale. Dit gebeurde onder leiding van de coachende oud-leerling Mervyn Bos. Deze wedstrijd werd winnend afgesloten, met 2-0. De finale was net als vorig jaar tegen Hogeland, uit Warfum. Ook dit jaar werden het na een 0-0 stand strafschoppen. WLG maakte geen fout en Moufid schoot de beslissende penalty hard binnen. Het feest werd gevierd samen met het op dat moment wachtende klas 3 en 4!

Ook klas 3/4 plaatste zich zonder te verliezen voor de finale van deze regiofinale. In de finale, waar een schitterend doelpunt werd gemaakt door Thomas (assist van keeper Joep) werd van het vorig jaar winnend team Hogeland gewonnen met 2-0.

Vrijdag de 21e wachten de noordelijke finales in Leek, waar we dit jaar met drie teams aanwezig zullen zijn. Namelijk ook met ons schoolteam, dat zich zonder te spelen plaatste voor deze finales.
Geplaatst: 14-04-2023