Terug

Ervaar thuis alvast het WLG

Tijdens normale open dagen word je bij de voordeur welkom geheten door een paar leerlingen, vertelt iemand van de schoolleiding je iets over onze school, krijg je handige tips van onze brugklassers en laten leerlingen uit klas 4, 5 en 6 je de school zien. In de lokalen zijn er allerlei docenten die je iets vertellen over de vakken of ze laten je allerlei spannende proefjes zien. In de school zie je her en der de dingen die we naast de lessen doen en helpen leerlingen uit klas 1 en 2 je bij alle activiteiten in de lokalen. Verder ervaar je de sfeer van ons gebouw. Heel jammer dat jij dat dit schooljaar niet zelf kunt ervaren.

Wil je een indruk krijgen van de lessen, de leerlingen, de dingen die we naast de lessen organiseren? Wil je een antwoord op veelgestelde vragen of horen wat de schoolleiding te vertellen heeft over onze school?

Bekijk de SharePoint via deze link.

  • gebruikersnaam: ervaar@wlg.nl 
  • wachtwoord: VanuitHuis!

Met foto’s, filmpjes (ca. 35) en korte lesjes laten onze docenten en een aantal leerlingen je op deze SharePoint zien en ervaren hoe het is om op het WLG les te krijgen.
Hieronder kan je enkele voorbeelden van filmpjes zien: