Terug

Ervaar thuis het WLG

Normaal gesproken kun je op de Open Dagen kennismaken met ons schoolgebouw, onze leerlingen, onze docenten en de lessen die ze geven. Je loopt dan door de gangen, praat met verschillende leerlingen en krijgt korte lesjes van docenten in verschillende lokalen.

Nu dit niet in het echt kan, doen we er alles aan om je deze ervaring tóch te geven. We hopen dat je een goed beeld krijgt van wie we zijn en dat je ook op deze manier ervaart hoe het is om op het WLG les te krijgen.

Wil je beleven hoe het is om in onze school te lopen? Bekijk de school hier:

Wil je kennismaken met onze leerlingen of een indruk krijgen van de verschillende vakken? Wil je ontdekken wat we allemaal naast de lessen organiseren? Of ben je benieuwd naar de antwoorden op veel gestelde vragen of naar wat de schoolleiding vertelt over onze school? Bekijk dan onze OnlineOpenDag. Vervolgens log je in met de volgende gegevens:

  • gebruikersnaam: ervaar@wlg.nl
  • wachtwoord: VanuitHuis!

Ook op deze website kun je al veel informatie vinden over onze school en een indruk krijgen van wie we zijn. Kijk maar eens naar de filmpjes van ons orkest of ons koor. Of blader door onze informatiefolders. Ook vind je hier de antwoorden op de meeste gestelde vragen en de aanmeldingsprocedure en aanmeldingsformulieren.

Speciaal voor ouders: onze webinar van de Scholenmarkt is ook nog terug te kijken.

Veel succes met het maken van je schoolkeuze! En mocht je vragen hebben, mail ze dan gerust naar Afiena de Boer, onze coördinator onderbouw.